اخبار مسکن -ویلا , باغ و منزل

اخبار مسکن -عکس و طراحی ویلا , باغ و منزل

اخبار مسکن -ویلا , باغ و منزل

اخبار مسکن -عکس و طراحی ویلا , باغ و منزل

طراحی و معماری خانه ی مدرن زیرشیروانی

معماری خانه در زیر شیروانی


معماری و طراحی داخلی خانه ای با اتاق زیر شیروانی و اتاق خوابی مدرن،خصوصی و آرامبخش در طبقه بالایی ساختمان ،در مسکو روسیه توسط شرکت Ruetemple انجام شده است . در ادامه نمای بیرونی ساختمان را بررسی میکنیم.در داخل ساختمان شیروانی و طبقه بالایی خانه باهم ترکیب شده تا خانه ای با پلان باز و اتاق خوابی متناسب ایجاد کنند.یک پلت فرم چوبی که یک کانتر از سمت دیگر تخت بالا آمده و چراغ آویز ظاهری منحصر به فرد و مدرن به فضا بخشیده است.


معماری خانه در زیر شیروانی


جهت مخالف تخت خواب شومینه و پله ای که کاربران را به سمت دفتر کار خانگی در طبقه بالا هدایت میکند قرار دارد.در کنار شومینه،یکی از پله توسط کوسن و بالشتک هایی برای نشستن کنار شومینه اضاقه شده است که این طراحی هوشمندانه هلاوه بر کاربردی کردن فضا به گرمی و صمیمیت فضا کمک میکند.


معماری خانه در زیر شیروانی




در طبقه بالایی،کتابخانه ای به صورت سفاشی ساخته شده که از خط پشت بام که به صورت شیروانی می باشد تبعیت میکند برای استفاده بهینه از فضا و مطالعه کتاب در قسمت پایینی کتابخانه مبلمان به همراه بالشتک هایی برای نشستن اضافه شده تا گوشه ای دنج و به دور دغدغه ها به وجود آورد



معماری خانه در زیر شیروانی




تضاد بین رنگ سیاه و سفید در دکوراسیون فضا را  از یکنواختی خارج کرده و همینطور استفاده چوب به دلیل طبیعی بودن احساسی منحصر به فرد بودن در کاربران ایجاد مکیند.


معماری خانه در زیر شیروانی


در طراحی داخلی این خانه با وجود محدودیت فضا و وجود سقف شیروانی خانه طراحی بسیار هوشمندانه برای استفاده از تمامی قسمت ها صورت گرفته در اینکه فضایی با کارایی بالا و مطابف با معیار های زیبایی شناسی ایجاد کرده است.برای مثال کتابخانه و کانتر کنار تخت خواب ایده ای کاربردی برای استفاده حداکثری و افزایش عملکرد فضا می باشد.


معماری خانه در زیر شیروانی


استفاده از گیاهان لطافت و ظرافت اهدا کرده و احساس سر زندگی به اهالی خانه می بخشد.پنجره های سقفی و پنجره های بزرگ در طبقه های پایینی نور طبیعی را وارد فضا میکند.


معماری خانه در زیر شیروانی





معماری خانه در زیر شیروانی

چطور یک خانه در زمینی با عرض کم طراحی کنیم؟

طراحی خانه کوچک


هویت اصلی پروژه "خانه عریض 1.8 متری" و هسته طراحی آن در سیالیت طراحی داخلی نهفته است. طراحی خانه در زمینی که  عرض آن کمتر از 2 متر است، بهترین چالش را برای یک طراح ارائه می دهد و آن حل کردن سیرکولاسیون و تقسیم بندی فضا در  فضایی محدود است. در طراحی داخلی "خانه عریض 1.8 متری" اتاق ها به صورت همزمان درون این قالب مکعبی شکل قرار گرفته و باعث شده تا تمام عرصه ها طی یک فرایند ابداع شونده تولید شوند. طراح با استفاده از سیستم کشف  شهودی، این پروژه را مرحله به مرحله پیش برده است.


طراحی خانه کوچک


معماری فضا

اولین چالشی طراحی "خانه عریض 1.8 متری"، همبستگی و کنار هم قرار گرفتن ابعاد و کاربری ها بود تا به لحاظ روانشناختی تاثیر منفی بر روی کارفرما نگذارد. عرض سایت دارای حداقل فضای تعبیه یک تخت خواب می باشد، به طوری که می توانید بازوهای خود را باز کنید و دستتان دو دیوار اصلی را لمس کند. برای جلوگیری از درگیری کارفرما با عوامل زائد، اکثر تمرکز طراحی بر روی استانداردهای طراحی داخلی و حدفاصل بین کاربری ها بوده است.


طراحی خانه کوچک


برای طراحی یک خانه کوچک؛ و قابل تغییر در اکثر مواقع، کل خانه به عنوان یک مجموعه واحد و یکپارچه در نظر گرفته شده است و کاربری ها در سطوح مختلف قابل گسترش می باشد. طبقه های شناور در محورهای طولانی و باریک طراحی شده تا هر فضای عملکردی بتواند به طور مجزا نیازهای کاربران را پوشش دهد. یکی از محدودیت های طراحی پروژه، در نظر گرفتن نور و تهویه مناسب بود. عاملی که به واسطه قرارگیری پنجره و بازشوهای گسترده در محور شمالی، جنوبی و سقف سقفی حل شده است.


طراحی خانه کوچک


سازه ساختمان

طراحی سازه ساختمان بر اساس تکینگی و یکپارچگی ساختمان در نظر گرفته شده است. ستون ها و تیرها تا حد امکان محدود شده اند تا متراژ کافی برای طراحی داخلی محیا شود.  ستون های ورودی تا حد امکان کوچک شدند و برای جبران کیفیت سازه ای پروژه از سیستم سازه ای EZ (سیستم سازه های موقت مانند سازه های چادری) بهره برده اند. تعبیه این سیستم کمک کرد تا تیم اجرایی نیازی به بستن داربست در طول پروژه نداشته باشد و با کمک گرفتن از این سازه، نیازهای عملکردی و دکورهای مدولار را بر روی این سازه ها متصل نماید.


طراحی خانه کوچک


طراحی خانه کوچک


طراحی خانه کوچک


پلان


طراحی خانه شماره 20 آذربایجان غربی

طراحی خانه شماره 20


آپارتمان شماره 20 ماکو در آذربایجان غربی توسط آتلیه مکعب سفید طراحی شده است. همچنان که به ماکو نزدیک می شوی، جاده ای مارپیچ میان دره ی باریکی می گذرد که در میان آن رودی به نام زنگمار در جریان است که پی در پی به شکل آبشار های غران کوچکی فرو می ریزد در یکی از این خمیدگی های کوهستان ناگاه منظر شهر به صورت دلپذیر و شگفت انگیز در برابر دیدگان پدیدار می شود.


طراحی خانه شماره 20


کوهستان برهنه ی پر صخره ناگهان در دو سو سر به آسمان کشیده و دست کم به ارتفاع هزاران پا گردن برافراشته. کوهی که در سمت راست قرار دارد هر قدر بالا می رود، برآمدگی پیدا می کند و همچون سایبانی بر فراز شهر گسترده می شود؛ در فرورفتگی صخره ها قلعه ای ساخته اند که نمای آن بسیار هولناک است و اطرافش را دیواری احاطه کرده است. زیر سایه ی کوه ها و صخره ها بناهایی در ادوار مختلف ساخته شده اند که شاخص ترین آنها مربوط به دوره قاجار و برگرفته از معماری قفقاز است و در اختیار میراث فرهنگی ست.  بعد از آن گویی خانه ها و بناها به معنای واقعی کلمه روییده اند؛ بی هیچ قانون و قاعده ای...


طراحی خانه شماره 20


این شهر پر از راز و رمز زادگاه ماست. سال های زیادی از نظر منظر شهری و فرهنگی به دست فراموشی سپرده شده است. نزدیک ۵ سال است که در این شهر طراحی و برای ساختنش مبارزه می کنیم تا حال معماری و سیمای شهر را التیام ببخشیم. سعی بر آن بوده با تفکرات معماری مدرن و استفاده از مصالح بومی با آموخته ها و تجربیاتمان تاثیری بر چهره ی این شهر بگذاریم. یکی از پروژه ها، خانه ی شماره بیست بود که در زمینی به مساحت ۲۷۵ متر مربع در یک بافت آشفته با بناهایی مشابه هم و بی هویت قرار داشت. زیر بنای پروژه ۹۰۰ مترمربع بود که در ۴ طبقه طراحی شد؛ همکف به پارکینگ و فضای جمعی و تاسیسات و اتاق ورزش اختصاص یافت. طبقه اول و دوم به صورت فضای مسکونی دوبلکس و  طبقه ی سوم  به شکل یک واحد مستقل با تراس های بزرگ در نظر گرفته شد. در حین عملیات ساختمانی زمین همسایه توسط مالک خریداری و تبدیل به حیاط خانه گشت؛ ولی به خواست کارفرما هیچ بازشویی به آن سمت باز نشد.


طراحی خانه شماره 20


سیستم سازه ای، اسکلت فلزی و  سیستم تاسیسات مکانیکی به صورت موتورخانه مرکزی و اسپیلت در نظر گرفته شده است. سطح اشغال در همکف ۱۰۰ % و در طبقات ۷۵% می باشد. طراحی پلان حول نیازهای کار فرما  در نهایت خلوص و سادگی شکل گرفته. طبقه ی اول دارای یک سالن بزرگ مشرف به حیاط به همراه آشپزخانه و اتاق مهمان و طبقه ی دوم شامل سه اتاق بزرگ و نشیمن طراحی شده؛ حجم از مکعب هایی تشکیل یافته که از دل یکدیگر بیرون جسته اند و این موضوع دید های متنوعی با توجه به بازی بازشوها میسر کرده. استفاده از سنگ تیره و روشن بر بیرون زدگی احجام و سایه اندازی تاکید کرده است. ایده ی طراحی نما و مکعب های در هم تنیده به فضای داخل نیز کشیده شده و باعث ایجاد تراس های خصوصی در اتاق ها گشته که کوه و مناظر طبیعی را قاب می کند.

در حال حاضر خانه ی شماره بیست فقط یک خانه در شهر مرزی و دور افتاده ای به نام ماکو نیست بلکه عامل تعیین کننده ای است در پرورش سلیقه ی عمومی مردمانش و بهبود منظر شهری ، هر چند کوچک...


طراحی خانه شماره 20


معمار: آتلیه مکعب سفید

موقعیت پروژه:  آذربایجان غربی،  ماکو

معماران مسئول: رضا اسدزاده، شبنم خلیل پور

تیم طراحی: هنگامه رضایی، محمد اسدزاده

مساحت ساخته شده: 900 متر مربع

تاریخ اتمام ساخت: 1397


طراحی خانه شماره 20


طراحی خانه شماره 20